portretfotografie

Voor uiteenlopende opdrachtgevers heb ik zeer verschillende portretten gemaakt. Door een uitgebreide kennismaking komen we samen vanzelf tot jouw geheel eigen en persoonlijke stijl & sfeer.

zakelijk portret out of the box emma beugelink

VNO NCW

Manue Azoulay

Manue werkt bij VNO NCW als project manager voor de regio Noord-Holland. Voor de Team pagina vroeg zij mij om een sprekende profielfoto.

PORTRET ZAKELIJK OUT OF THE BOX PHOTOGRAPHY EMMA BEUGELINK

Mead Johnson B.V.

Rebecca Deurhof

Rebecca is HR manager bij Mead Johnson. Voor haar LinkedIn pagina wilde ze een portret in de sfeer van de oude meesters zoals Vermeer of Rembrandt.

portretfotografie

Espress Fotografie

Esther van Puffelen

Esther is fotograaf en eigenaar van studio Espress Fotografie. Zij wilde een origineel portret waarbij zij zelf actief is in haar vakgebied. Dat leverde een bijzonder samenwerking op.

portretfotografie
portretfotografie voor strandwest

STRAND WEST

Stefan Spiering

Stefan Spiering werkt bij Strand West als winkelverkoper. Het team wilde met elkaar een bijzondere portretshoot. De winkel was dealer van het jaar dus iedereen zocht zijn persoonlijke Cole & Son behang uit en een daarbij passende outfit.

portretfotografie
portretfotografie voor Strand West

strandnl

Terence van der Hoek

Terence van der Hoek werkt bij Strand West als winkelverkoper. Het team wilde met elkaar een bijzondere portretshoot. De winkel was dealer van het jaar dus iedereen zocht zijn persoonlijke Cole & Son behang uit en een daarbij passende outfit.

portretfotografie

Milieucentraal

Magreet Schijvens

Magreet Schijvens is communicatie adviseur bij Milieucentraal. Omdat zij een portretfoto nodig had die moest passen binnen de voorgeschreven huisstijl hebben wij een fotosessie gedaan in een op haar kantoor opgezette studio.

Petronilia Coaching Out of the Box Photography pin up shoot

Petronilia Training & Coaching

Saron Petronilia

Saron adviseert en coacht werkende vrouwen boven de 45+ hoe om te gaan met de overgang. Voor zowel haar website, nieuwsbrief en blog vonden wij samen een positievere benadering voor dit actuele onderwerp.

bedrijfsfotografie

yoga docent

Ellen de Haan

Ellen is sinds kort yoga-instructrice. Voor haar nieuwe website wilde zij een portret en sfeer foto's.  Samen hebben we gezocht naar een originele invalshoek om zowel haar persoonlijkheid als werkwijze in beeld te vangen.

PORTRET ZAKELIJK OUT OF THE BOX PHOTOGRAPHY EMMA BEUGELINK

sportinstructeur

Mike Godlieb

Mike is sportinstructeur, fotograaf en ICT-specialist. Voor zijn LinkedIn en andere social media wilde hij een sprekend en sportief portret.