WIE IK BEN

Mijn naam is Emma Beugelink en ik ben gefascineerd door mensen en hun verhaal. Wat houdt iemand bezig, waardoor wordt hij of zij gemotiveerd. In essentie ben ik misschien wel op zoek naar wie ik zelf ben of naar wie wij allemaal zijn.

Door goed te observeren en te luisteren maak ik de vertaalslag naar beeld en dat vind ik de ultieme uitdaging. Om die reden ben ik een paar jaar geleden begonnen met portretfotografie. Dit doe ik zowel in de studio als op locatie.

Na mijn bachelor Internationale Studies kreeg ik mijn eerste professionele camera cadeau en zo kwam ik ook voor het eerst in aanraking met een doka. De liefde voor fotografie is eigenlijk vanaf dat moment niet meer overgegaan.

Net als heel veel mensen had ik jaren lang een kantoorbaan. Tot voor kort haalde ik daaruit heel veel voldoening maar tegelijkertijd bleef er ook steeds iets knagen. De creativiteit in mij kwam niet voldoende aan bod.

Na een aantal workshops en cursussen kwam ik uit bij de FotoAcademie in Amsterdam en inmiddels ben ik autonoom.

Door intensiever te gaan fotograferen en me hier op toe te leggen werd de kunstenaar in mij uitgedaagd. Uiteindelijk past fotograaf zijn dus misschien wel veel beter bij mij.

Omdat ik nu meer verbonden ben met mijzelf en doe wat ik leuk vind, lukt het mij veel beter om connectie te maken met anderen.

Door te ontdekken wie jij bent kan ik er voor zorgen dat ik een foto kan maken die jou weerspiegelt. Door een mooi portret, die ook nog eens jouw boodschap uitdraagt, en die nieuwsgierig maakt, kan ik jou weer aan jouw klanten verbinden.

Eigenlijk zoeken we samen naar een beeld dat spreekt en anderen raakt.

MIJN MISSIE

Als fotograaf ben ik gespecialiseerd in het maken van authentieke portretten. Deze foto' s variëren van krachtig zakelijk tot artistiek.

Mijn missie is om jou 100% jezelf te laten zijn voor de camera waardoor jij, met een krachtig portret, jouw klanten overtuigt en verbindt. Kortom: PORTRETTEN DIE SPREKEN

WERKWIJZE

Dit doe ik door middel van :

  • portretfotografie
  • reportagefotografie
  • documentairefotografie

Een natuurlijke en ontspannen foto ontstaat door wederzijds vertrouwen en daarom geloof ik absoluut in een uitgebreide kennismaking en voorbereiding.

Tijdens onze eerste kennismaking onderzoeken we wat het beste bij jou en de uitstraling van het bedrijf past, zodat we voor jouw website de juiste boodschap overbrengen.

Geheel afhankelijk van jouw wensen kunnen we daarvoor kiezen uit:

  • daglicht fotografie
  • reportageflitsers
  • studiolicht of een eventuele combinatie

VOOR WIE

 Ik werk graag met :

  • zelfstandige ondernemers
  • kleine organisaties
  • schrijvers
  • magazines

 

Denk hierbij aan beelden voor een website, maar ook aan andere uitingen zoals: social media, nieuwsbrieven en banners.